11 березня, 2013

Вітаємо ювілярку


11 березня велика читальна зала університету зібрала разом колишніх і теперішніх працівників бібліотеки. Адже святкували славний ювілей чарівної жінки Костенко Лідії Іванівни. Майже все її життя (52 роки) пов’язане з Полтавським педагогічним інститутом/університетом. Вона пройшла шлях від бібліотекаря до директора бібліотеки, яку очолювала понад 26 років. Нашому колективові надзвичайно пощастило мати в своїх лавах такого неперевершеного професіонала, мудрого керівника, справедливого наставника, приємного й легкого в спілкуванні колегу і просто прекрасну Людину.

Ювілярку прийшли привітати ректор університету Степаненко Микола Іванович, проректори – Год Борис Васильович, Павленко Наталія Олександрівна та голова профкому Артюшенко Петро Петрович.

Зі щирим і теплим вітальним словом виступив Микола Іванович, який наголосив на вагомому внеску Лідії Іванівни в розвиток й формування університетської бібліотеки та книгозбірні професора М. А. Жовтобрюха. Подякували за сумлінну багаторічну працю в університеті, за здатність щедро дарувати людям багатство своєї душі, людяність, мудрість, інтелігентність, які слугують взірцем для молодого покоління.

Немає коментарів:

Дописати коментар